4. Regionalni simpozijum mladih endokrinologa

Lokacija

Mesto održavanja Simpozijuma

Jugoslovenska kinoteka (Jugoslovenska kinoteka)
Uzun Mirkova 1, 11000 Beograd

Kako doći

Jugoslovenska kinoteka se nalazi u srcu Beograda i dobro je povezana sa različitim delovima grada i u neposrednoj je blizini glavnih turističkih atrakcija i istaknutih znamenitosti Beograda. Beograd ima dobro razvijenu mrežu javnog prevoza. Do Jugoslovenske kinoteke možete doći raznim prevoznim sredstvima, u zavisnosti od početne lokacije.

Aerodrom

Centralna autobuska stanica

Beograd ima odličnu mrežu međugradskih autobusa koja ga povezuje sa svim delovima Evrope. Glavna autobuska stanica nalazi se na 1,6 km od centra grada. Do Jugoslovenske kinoteke je lako doći tramvajskim linijama (linije 7 i 11) ili autobusom (EKO2).

Centralna železnička stanica

Centralna železnička stanica nalazi se 2,9 km od mesta održavanja konferencije, do koje se može doći trolejbusom (linija 41).

Trg Slavija

Jedna od orijentacijskih najistaknutijih gradskih tačaka, Trg Slavija nalazi se 2,3 km od Jugoslovenske kinoteke. Ukoliko se odlučite za javni prevoz, autobus (linija 31 i EKO2) ili trolejbus (linija broj 29) će vas odvesti do Jugoslovenske kinoteke.

Trg Republike

Trg Republike se nalazi na 600 metara od mesta održavanja konferencije i do njega se lako stiže za 10 minuta hoda.

Kalemegdan

Kalemegdan se nalazi na 800 metara od mesta održavanja konferencije i do njega se stiže za 10 minuta hoda.

Beogradska riva (Belgrade Waterfront)

Jedna od najnovijih i najistaknutijih mesta u gradu, Beogradska riva, nalazi se na 2,9 km od Jugoslovenske kinoteke. Sa ove lokacije možete doći do mesta održavanja konferencije autobusom (EKO2), tramvajem (linija broj 11) ili trolejbusom (linija broj 41).

Lični prevoz