4. Regionalni simpozijum mladih endokrinologa

Registracija

REGISTRACIJA

KOTIZACIJA i SMEŠTAJ

Smeštaj u srcu Beograda

Zadovoljni smo što smo uspeli da obezbedimo smeštaj za naše učesnike u prelepom hotelu Moxy u srcu Beograda. Uzimajući u obzir da 4RSME Beograd 2024 traje tri dana, od 12. do 14. aprila, želimo da vam olakšamo boravak i pružimo udobnost i praktičnost koju zaslužujete.

Kotizacija za učesnike kojima nije potreban smeštaj je 9.400,00 RSD / 80 EUR, dok je kotizacija sa 2 noćenja i doručkom za dve osobe u hotelu Moxy u srcu Beograda 20.000,00 RSD / 170 EUR.

Ovo je prilika da iskoristite pogodnost i obezbedite smeštaj po povoljnim cenama i u isto vreme uživate u komforu, posebno imajući u vidu standardne cene hotela u ovom periodu, koje za dva noćenja sa doručkom iznose od 300 EUR pa naviše.

Otkazivanja ili zahtevi za povraćaj novca

Vašu uplaćenu kotizaciju možete otkazati do 01. marta 2024. godine. Molimo Vas da svoj zahtev za otkazivanje kotizacije ili povraćaj novca pošaljete na naš zvaničan email mladiendo@gmail.com. Zahtevi za otkazivanje registracije ili povraćaj novca biće prihvaćeni do 01. marta 2024. godine. Svi povraćaji biće izvršeni nakon što Simpozijum bude održan.

Otkazivanja ili zahtevi za povraćaj novca koji su podneti nakon 01. marta 2024. godine (iz bilo kog razloga) neće biti prihvaćeni, jer ćemo do tog datuma već rezervisati sve dobavljače na osnovu prijavljenih registracija.

Dragi svi, molimo Vas da Vaše završene prezentacije u Microsoft PowerPointu (veličina slajda 16:9) sa prikazom slučaja pošaljete na mail mladiendo@gmail.com najkasnije do ponedeljka 18. marta 2024. godine do ponoći.

Oralne prezentacije

Usmeno izlaganje za oralne prezentacije treba da traje maksimalno 7 minuta uz maksimalno 7 slajdova. Molimo Vas da prezentacije budu na engleskom jeziku, a da Vaše izlaganje bude na maternjem jeziku. Prikazi slučaja su zamišljeni kao interakcija sa predsedavajućima u sesiji kojoj izlažete, te je vremenski određeno da diskusija traje 3 minuta.

Rapid prezentacije

Usmeno izlaganje za rapid prezentacije treba da traje maksimalno 2 minuta. Molimo Vas da prezentacije budu na engleskom jeziku, a da Vaše izlaganje bude na maternjem jeziku. Prikazi slučaja su zamišljeni kao interakcija sa predsedavajućima u sesiji u kojoj izlažete, te je vremenski određeno da na kraju sesije za rapid prezentacije bude diskusija u trajanju od 15 minuta.

Respored sesija će uskoro biti dostupan na našem sajtu.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.

Radujemo se uskorom druženju.

Srdačan pozdrav,

Članovi organizacionog odbora 4. RSME

Registracija samo
za simpozijum

Cena kotizacije za event je 9400rsd.

Registracija za simpozijum sa noćenjem

Izaberite tip noćenja